Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

τί χαμπάρια;

Όλα όσα μας έχουν συμβεί σε σχέση με επί μέρους "επιλογές", μια στρατιωτική θητεία, η ξενιτιά, οι "υποχρεώσεις", έχουν αδρανοποιήσει το συλλογικό μέρος. Ως Ωχρά Σπειροχαίτη θα ξαναβρεθούμε μέσα στο καλοκαίρι για να μπορέσουμε στις αρχές φθινοπώρου να τελειώσουμε τη μίξη του τρίτου δίσκου (οι πηγές έχουν γραφτεί) ώστε να κυκλοφορήσει το καινούργιο υλικό. Τότε είναι που θα μπορέσουμε να στήσουμε ή να συμμετάσχουμε και σε μερικές συναυλίες.

Τα λέμε...




ΥΓ. από το φθινόπωρο θα μετακομίσουμε σε αυτοδιαχειριζόμενο ιστολόγιο για να τελειώνουμε και με την όποια ενδοτικότητα στην καπιταλιστική επικυριαρχία του διαδικτύου. Η νέα διεύθυνση είναι http://wxra.squat.gr και μπορείτε από τώρα να ρίξετε μια ματιά στο "γιαπί" και να μας μεταφέρετε τη γνώμη σας.

3 σχόλια:

Lee Turtle είπε...

'από το φθινόπωρο θα μετακομίσουμε σε αυτοδιαχειριζόμενο ιστολόγιο για να τελειώνουμε και με την όποια ενδοτικότητα στην καπιταλιστική επικυριαρχία του διαδικτύου.'
Kai to kainourgio site p exete dimiourgisei einai se platforma wordpress, pou me eksairesei kapoies mikres diafores einai promia me tin platforma tou blog.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά...
Το wordpress είναι open-source platform που σημαίνει ότι ο κώδικάς του είναι απελευθερωμένος από το copyright και διαθέσιμος προς κάθε είδους χρήση. Με λίγα λόγια, το open-source λογισμικό σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα. Όποιος χρησιμοποιεί open-source προγράμματα είναι "υποχρεωμένος" ανεξάρτητα του πώς τα παρέχει (εμπορικά ή μη), να δίνει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τον κώδικά τους.
Περισσότερα για το τι σημαίνει "open source" μπορείς να βρεις εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Open_source

Η πλατφόρμα του blog δεν είναι opensource...

Lee Turtle είπε...

Euxaristw!