Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2009

Συναυλία στην Αθήνα το Σάββατο 14 Μάρτη


Επιτέλους! Για μάς που αρπάξαμε ό,τι μας αναλογούσε από τη χαρά των δεκεμβριανών και λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν μπορέσαμε να δοκιμαστούμε σε επίπεδο έργου μέσα στο κίνημα αλληλεγγύης προς τους προφυλακισμένους και διωκόμενους της εξέγερσης, το ραντεβού παρέμεινε ανοιχτό. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Έτσι, το Σάββατο, σας καλούμε σε μια συναυλία μας για την αλληλεγγύη και οικονομική ενίσχυση προς τους ανθρώπους που είχαν την ατυχία να συλληφθούν μέσα στον Δεκέμβρη.

Ραντεβού στο Μηχανουργείο του ΕΜΠ στις 9.30μμ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια! Μην απαξιώνεται την επαρχεία!!! Ελατε και στον Θεσσαλικό Κάμπο καμιά φορά!
(Λαρισαίος)

από την Ωχρά είπε...

καμία απαξίωση στην επαρχία...οι αντικειμενικές δυσκολίες εκφράζονται στην μοναδική ευκολία προς το παρόν να γίνει συναυλία στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στο μηχανουργείο ρε παιδιά; αφού ξέρετε ότι θα έρθει πολύς κόσμος και δε θα μπορούμε ούτε να αναπνεύσουμε εκεί. Η άλλη η αίθουσα απέναντι η στενόμακρη δεν είναι διαθέσιμη;

κ. από την Ωχρά είπε...

Προσπαθήσαμε να βρούμε μεγαλύτερη αίθουσα αλλά δεν υπάρχει. Υπολογίζαμε να γίνει η συναυλία έξω στις "μπασκέτες" και μόνο σε περίπτωση βροχής να γίνει αναγκαστικά μέσα στο Μηχανουργείο. Η θερμοκρασία όμως έξω θα είναι περίπου 7 βαθμοί και αυτό αποκλείει, ανεξάρτητα από το αν βρέχει, κάθε υπαίθρια εκδοχή. Για την απέναντι αίθουσα δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να διατεθεί αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε αν γίνεται.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα αλλά είναι αλήθεια ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι άλλο. Για τον εξαερισμό είδαμε ότι υπάρχουν μεγάλα παράθυρα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν...
Τί να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά περιμέναμε αυτό το live πολύ καιρό. Επιτέλους θα σας δούμε από κοντά. Αν και η μουσική σας μας συντροφεύει έτσι και αλλιώς.

Καλή αντάμωση!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αν και ειμαι αριστερός,η μουσική σας ειναι εξαιρετική,αν και ισως χρειάζεται να γίνει μια πινελια πιο αισιόδοξη.

Το Σαββάτο εννοείται οτι θα είμαι εκεί.
Απλά μια ερώτηση.Το 9+30 το εννοείται???Γιατι έχουμε και δουλειές πιο πριν...

Αν καταφέρω και μπώ στην αιθουσα θα σας παρακολουθήσω.Πάντως δεν θα χωρέσουμε με τιποτα... :(

κ. από την ωχρά είπε...

Έχουμε ζητήσει από ομάδες, παρέες και άτομα να φέρουν ό,τι έντυπο υλικό διαθέτουν σε σχέση με τον Δεκέμβρη (και όχι μόνο) ούτως ώστε μέχρι να αρχίσουμε, αλλά και κατά τη διάρκεια, να υπάρχουν οι αφορμές για σκέψη και συζητήσεις ανάμεσα στον κόσμο για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Αυτό το αναφέρουμε γιατί επιθυμούμε η συνάντηση αυτή πέρα από την αιχμή της συναυλίας να διαμορφώσει ένα κλίμα ζύμωσης για τα δεκεμβριανά, αντιπληροφόρησης αποτίμησης και κριτικής. Οπότε το 9.30 είναι συνεπές ως ραντεβού. Η υπόθεση του χώρου μάς ταλαιπώρησε πολύ και είναι αλήθεια ότι ανεξάρτητα από το πότε ακριβώς θα αρχίσει η συναυλία, όσο πιό νωρίς έρθει κανείς θα μπορέσει και να παρακολουθήσει.Πάντως δεν υπάρχουν εγγυημένες ποσοτικές αξιώσεις από τη μεριά μας οπότε μπορεί και όλοι να χωρέσουν και να είναι όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

!!!Θα ειμαστε εκει!!!

Ανώνυμος είπε...

!!!Θα ειμαστε εκει!!!

makis είπε...

erxomaste apo lefkada

makis είπε...

apo lefkada allilegiei pantoy

Ανώνυμος είπε...

oloi politexneio

Ανώνυμος είπε...

να'μαστε ολοι μας καλα να ζουμε παντα τετοιες βραδιες.το φθισικο μας ρολοι,εχει σταματησει απο το δεκεμβρη και μετα.
λευτερια σε ολους μας...

Ανώνυμος είπε...

Ώρα 10 και κάτι. 5 άνθρωποι. Μία μπάντα. Τα λόγια στο μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι. Από την αρχή φαινόταν ότι η βραδιά δεν θα είναι σαν τις άλλες. Ο ήχος στα καλύτερα του. Η φωνή έντονα συναισθηματική. Η μπάντα πιο δεμένη από ποτέ. Δεύτερο τραγούδι. Η βραδιά είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι σαν τις άλλες. Για να μην καταχραστώ το blog θέλω απλά να πω ότι είδα κόσμο να κλαίει στον Ασλάνογλου, άκουσα κόσμο να ενθουσιάζεται με τα χρώματα, συντρόφους να γίνονται παιδιά στις κιθάρες και κόσμο να σιγοτραγουδάει το θα φύγω μια μέρα. Πρέπει να ξέρετε ότι όλο αυτό δεν ε΄ναι τυχαίο. Το κερδίσατε. Σασ ανήκει. Για μένα είστε η μόνη πολιτική μπάντα που υπάρχει. Και όσο για τα σενάρια της τελευταίας συναυλίες θέλω να σας πω πως δεν είναι έτσι οι τελευταίες συναυλίες. Η χθεσινή βραδιά είναι ο λόγος για μια ίδια επόμενη. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Μια παρέα που κλείδωσε τη χθεσινή βραδιά στο χρονοντούλαπο.

Λευτεριά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色