Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

28 Ιούνη: συνεπείς στο ραντεβού

Η Ωχρά Σπειροχαίτη υπάρχει μέσα στο τριήμερο του Θερσίτη από καταβολής του μια και αποτελεί έναν από τους πυλώνες του εγχειρήματος. Δεν πρόκειται για μια σχέση μεταξύ ενός μουσικού και ενός πολιτικού εγχειρήματος αλλά για μια ταυτοσημία που εκφράζεται κάθε φορά και με διαφορετικούς τρόπους. Από τη σκηνή της συναυλίας στο "τεραίν" των συζητήσεων και από τα συνοδευτικά βίντεο της συναυλίας στα ενημερωτικά- προπαγανδιστικά ταμπλό του τριημέρου. Ξεπερνώντας την λογική ότι, έτσι κι αλλιώς, αυτό ακριβώς πρεσβεύει το πρόταγμα της αυτοοργάνωσης: να μην υπάρχουν, δηλαδή, συμμέτοχοι αλλά συνδιοργανωτές, μπορούμε να προσθέσουμε μια βαθιά συναισθηματική σχέση που κάθε φορά δοκιμάζεται για να ανανεώσει την συλλογική δυναμική κάθε πλευράς της κάθε απόπειρας του τριημέρου.
Μαζί με τους Ινκόγνιτα Σπέρανς το Σάββατο 28 Ιούνη μια ακόμη ανοιχτή δοκιμή επικοινωνίας, μια ακόμη επιβεβαίωση του πείσματος της άρνησης και της εξεγερσιακής αυαισθησίας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία εκδήλωση ρε παιδιά... αλλά πέφτει πάνω στο διήμερο στην Πάρνηθα. Ελπίζω να προλάβω να σας δω.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο πρόβλημα η διευθέτηση ημερομηνιών διεξαγωγής του τριημέρου.
Τα δυο εγχειρήματα είναι έτσι κι αλλιώς συμπληρωματικά. Υπήρχε μια ιδέα να συνδεθούν με μια μηχανοκίνητη πορεία από Πευκώνα μέχρι Πάρνηθα το Σάββατο το πρωί αλλά εγκαταλήφθηκε για διάφορους λόγους.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί τρόπος να υπάρξει πρακτικό αντίκρυσμα στην αλληλοσυμπλήρωση των εγχειρημάτων.

Ανώνυμος είπε...

Ναι όντως οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το διήμερο οδοιπορικό στην Πάρνηθα που διοργανώνεται από την "ανοιχτή συνέλευση από το λόφο του Στρέφη". Πάντως οι ώρες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες καθώς οι εκδηλώσεις στον πευκώνα θα ξεκινούν το απόγευμα ενώ στην Πάρνηθα θα λάβουν χώρα το πρωί και νωρίς το μεσημέρι. Έπομένως με λίγη κούραση παραπάνω αλλά με καλή και συντροφική διάθεση ο κόσμος θα μπορέσει να παρευρεθεί και στα δύο εγχειρήματα, ενισχύοντας τις αυτοοργανωμένες εκδηλώσεις και δημιουργώντας μια κοινωνική ασπίδα, με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή του, γύρω από αυτές...

... είπε...

Αγαπητέ/ή angel of disease μερικά πράγματα δεν γράφονται σε ανοιχτά και δημόσια ιστολόγια. Όλα θα πάνε καλά και ελπίζουμε να προλάβεις να βρεθείς και στις δυο εκδηλώσεις.

aKanonisti είπε...

Αυτά ειναι...τα καλά...της συγχρονης κοινωνίας...
Να μην ξέρεις σε ποια εκδήλωση να πρωτοπας...
Από την μια το Εγκλημα του Πευκωνα... από την αλλη το Εγκλημα της Παρνηθας...

Δεν βαριόμαστε ποτέ με αυτούς τους Καριόλιδες...Οπου και να κοιτάξεις..έχουν χώσει τα βρωμόχερα τους...

Καλή επιτυχία....

Ανώνυμος είπε...

Εικόνες της κατάστασης που θα απολαύσει όποιος βρεθεί στο 3μερο..

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=882728

Ανώνυμος είπε...

σύντροφοι κάτι ακούστηκε ότι η συναυλία στο θερσίτη είναι η τελευταία. ισχύει? πείτε μου ότι είναι απλά παραπληροφόρηση...

Ανώνυμος είπε...

όχι δεν ήταν η τελευταία συναυλία της ωχράς αυτή... Απλά παραπληροφόρηση!

Ανώνυμος είπε...

filoi mou!
perasa ligo kai sas eida!
elpizo panta orexatoi na eiste na enoxlite oous mas enoxloun!
anarotiemai giati na prospathoume gia ta aftonoita se afti ti gamoxora, pou se alo meros ta ligosta sas dendra tha ta frontizane sto maximum kai emeis tha sinantiomastan apo kato gia folosofia ta mesimeria meta ti doulia!(pou ipothetika tha telione to mesimeri!)
empnefsmeni apo esas kai tous alous filous mou kano kai ego ti diamartiria mou!...
moni
deite tin...
http://www.panoramio.com/photo/12536394
kai sxoliaste tin
http://blogs.athensvoice.gr/moodswings/

hope to see u around ! soon near by the sea...! _ i